Att skräddarsy en kundlösning har blivit lite utav ett signum

Kreativiteten flödar mellan beställar, designers, inredare, projektledare och oss på Fokus Ljud & Bild. Allt för att ett perfekt slutresultat så småningom ska ta form enligt kundens alla önskemål.

Ett Hem

Hotellet som redan är en designklassiker! Lokaliserat i hjärtat av Stockholm med 12 unikt utformade rum vilka alla är utrustade med Samsung-TV, Bose-högtalare, Sonos, iPads, Apple-tv. Allt för att gästen ska kunna njuta med alla sina sinnen under sin vistelse på hotellet. Härlig loungemusik strömmar ut ur högtalarna i gemensamutrymmen. Verka utan att synas; Modifierade högtalare för att smälta in i just DET unika rummets miljö med ex. gömda och kamoflerade baslådor i väggar och möbler.

Ett Hem

Ett Hem

Stockholms kanske lyxigaste hotell?

Brittiska The Telegraph listade Ett Hem som ett av de 50 bästa hotellen i världen. Att fått vara en del av den resan, från ett oskrivet blad till ett av de absolut främsta hotellen i världen, är något vi är mycket stolta över.


"This hotel is joy: situated by the Humlegarden, designed by Ilse Crawford, loved by us".
- Harpers Bazaar

"Unlike any hotel that you’ve ever stayed in before".
- London Evening Standard

Ett Hem

Ett Hem

Ett Hem

Ett Hem

Rolls Royce

Rolls Royce grundades 1906 och har ända sedan starten stått för lyx och kvalitet. Så även butiken på fashionabla Birger Jarlsgatan i Stockholm där, så klart, vi på Fokus fick uppdraget att ljudsätta lokalen.

Rolls Royce

Rolls Royce

Sonos - så klart!

En Sonoslösning var det självklara valet då kvalitet i all sin enkelhet genomsyrar hela lokalen

Rolls Royce

Rolls Royce

BMW, Bavaria Danderyd

Vi installerar det mesta.

Vad behöver du hjälp med? Vi gör installationer från smått till stort. Självklart hjälper vi till med att ex. ljudsätta stora lokaler så som bilhallar.

Bavaria

Bavaria

Stora ytors krav på utrustning och kunskap om placering

Med högt i tak och och stora ytor krävs kunskap om dels vilken utrustning man bör välja men även gedigen kunskap om högtalares placering, för att få ut så mycket som möjligt. Högtalare och lokal i samspel ger det bästa ljudet. Man vill komma åt en känsla en att ljudet följer efter när man går genom lokalen. Utan att tänka på vart ljudet kommer ifrån och utan att höra vart en högtalare slutar ljuda och nästa tar vid ska man kunna njuta av en skönt ljudande lokal. Vara utan att verka.